vineri, 24 iunie 2016

Smart Launcher

Un launcher simplu, desii aparent cand vezi iconitele alea asezare intr-un cerc si pana iti dai seama cum intrii in meniu. Apoi te obisnuiesti si devine simplu.

Pare ciudat nu, la imaginea de mai sus ma refer? In cercul acela gasiti aplicatiile pentru: camera, apeluri, mesagerie, galeria foto, browser-ul, player-ul audio,  apasand pe cercul din stanga jos (imaginea de mai sus) intrati in meniu.
Pentru a accesa diferitele aplicatii accesati una din pictogramele albe din bara din stanga (imaginea de mai sus).  Dupa doua saptamani si ceva sau chiar trei de utilizare chiar m-am obisnuit cu launcher-ul (lansatorul), mi se parea ca imi faceea androidul unic, original, atipic.

Aveam un meniu unde toate aplicatiile erau impartite pe categorii, nu ca in Hola Launcher aseezate in ordine alfabetica, chestie care ma enerveaza la culmea.

Ma amuza faptul cand il dadeam cuiva sa faca poze sau sa se uite la ceva, nu stiau cum sa intre in meniu, in aplicatia respectiva.

Este simplu, dar pentru unii este complicat. Ii mai mai trebuia functia de curata a memoriei RAM, dar ce sa faci nu le poti avea pe toate. 






Il puteti descarca de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu