vineri, 8 iulie 2016

ALYac Android

Se pare ca cei de la ESTsoft, compania sud coreeana ce fabrica antivirusul ALYac/Roboscan Internet Secutity (mai multe detalii aici),  are si versiunea produsului pentru Android. Am testat si eu acest produs pe un smartphone Allview E4 Lite.

Antivirusul consuma destul de putine resurse, ca de altfel mai toti antivirusii pentru Android, ce este enervant la el este ca are reclame in coreeana, nu ma deranjau daca erau in engleza, producatorul nu s-a gandit ca o sa fie folosit si de alte nationalitati nu numai coreeni.

Potrivit site-ului ALYac, acesta este antivirusul pe numarul 1 pe smartphone-urile din Coreea. Poate unii producatori coreeni or face ce face la noi Allview, unde telefoanele vin cu Bitdefender preinstalat.

Pot sa zic ca isi face treaba ok, inclusiv modul de economisire a bateriei, optiunile de Cleanup si Memory Optimizer mai trebuie imbunatatite.

Ma asteptam sa vad ceva ce nu u celelalte  antivirusuri pentru Android, optiune de Spam/Simsharing este interesanta, dar nu am vazut sa fie ceva interesant.

Oarecum e o dezamagire produsul, dar macr nu te pune sa instalezi programe aditionale pentru optimizarea sistemului de operare sau a memoriei cum face Avast.

Din cate am inteles foloseste motoarele Tara si Bitdefender ca si versiunra  pentru PC.




Cerinte minime:

Rezoluta moitorului mai mult de 3.7 inch
Sistem de operareAndroid 2.1~2.3 / 4.0~4.1, 5 - 6








Il puteti descarca de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu