luni, 27 iunie 2016

Robotzi Fartravel



Spatiu! “Penultima frontiera!” – daca e sa ne luam dupa MO. Ajuta-i pe cei doi Robotzi sa navigheze prin spatiu folosind puterea flatulentei. Nu-i zice Fart-travel degeaba, deci colecteaza fasolea spatiala ca sa-l alimentezi pe MO si sa-ti continui aventura cosmica. Personajele – MO (galben, alcoolic, hiperactiv si flatulent) si FOCA (albastru, lent si rational) – sunt protagonistii seriei de animatie RObotzi.
Puteti sa-i vedeti in actiune in cele 4 sezoane animate, cautand “RObotzi” pe YouTube. Actiunea din joc e o continuare a episodului in care cei doi calatoresc cu nava lor proprie si personala (Vultuliu) pana la statia orbitala nucleara pentru reparatii (RObotzi.S03.Ep12.Speis). Pe scurt: MO foloseste bucati din nava ca sa repare statia (cam multe bucati) si cei doi sunt nevoiti sa se-ntoarca acasa pe o bucata de placaj ruginit folosind doar “reactorul posterior” al lui MO ca mijloc de propulsie. Apasa ca sa joci – ai doar 5 apasari (Apasaaaa), deci trebuie sa colectezi fasolea spatiala ca sa realimentezi. Simplu: faci puncte colectand fasole. La 20 de puncte... apare o fasole secreta (nu mai e foarte secreta) care face ceva util (pastram misteru’). Jocul e disponibil si-n engleza si-n romana – poti alege limba din meniul de settings. Gata, du-te pornit (go on) si colecteaza toata fasolea spatiala! E destinul tau! Sa te spargi in cosmos...

Asa  mentioneaza pe Google Play, n-am  jucat jocul dar parerile sunt impartite, de la ce-i carora nu le place, pana la cei carora le place si il gasesc amuzant.
Si un review contra jocului

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu